Γιατί IMMUVIT®

Η διατήρηση της καλής υγείας απαιτεί μια επαρκή και ισορροπημένη διατροφή που εξαρτάται από την ορθή επιλογή και τον σωστό συνδυασμό τροφών.

Ο γρήγορος και πολυάσχολος τρόπος ζωής όμως, καθιστά σχεδόν αδύνατη την τήρηση μιας ισορροπημένης και πλήρους διατροφής.

Ακόμα και αν αυτή ακολουθείται, είναι πιθανό να μη λαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες αφού οι βιομηχανοποιημένοι τρόποι παραγωγής, επεξεργασίας και συντήρησης των τροφίμων μπορεί να τους στερήσουν κάποια από τα πολύτιμα συστατικά τους με αποτέλεσμα να μη μπορούν να καλύψουν τις αυξημένες καθημερινές ανάγκες του οργανισμού μας.

Επιπλέον, στην σημερινή εποχή κυριαρχεί το οξειδωτικό στρες.

Τα καυσαέρια των αυτοκινήτων, η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, ο καπνός από τα τσιγάρα, τα βαρέα μέταλλα, η αλόγιστη χρήση χημικών φαρμάκων και το έντονο σωματικό και ψυχικό στρες που βιώνουμε όλοι μας, οδηγούν στην υπερπαραγωγή ελευθέρων ριζών οι οποίες με τη σειρά τους προκαλούν γήρανση και πλήθος εκφυλιστικών ασθενειών στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η ελλιπής διατροφή, η κατανάλωση αλκοόλ αλλά και τα τρόφιμα αμφιβόλου ποιότητας που καταναλώνουμε συχνά εκτός σπιτιού (π.χ. πρόχειρο φαγητό) σε συνδυασμό με τα παραπάνω, είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους χρειαζόμαστε, παράλληλα με τη διατροφή μας, ένα συμπλήρωμα διατροφής.

Πέραν από το ότι πρέπει να καλύπτει τις τυχόν ελλείψεις στη διατροφή μας, το συμπλήρωμα διατροφής πρέπει ταυτόχρονα να δρα προστατευτικά για την υγεία μας, παρέχοντας αντιοξειδωτική προστασία και τόνωση.

Από το συμπλήρωμα διατροφής μπορεί κανείς να πάρει τις απαραίτητες ποσότητες θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται χωρίς να επιβαρύνει τον οργανισμό με επιπλέον θερμίδες και επιπλέον άχρηστα συστατικά.