Η παραγωγή

Τις πολυβιταμίνες IMMUVIT® εμπνεύστηκε και ανέπτυξε ο Dr.Rueckert, πρωτοπόρος στην έρευνα των ευεργετικών αποτελεσμάτων του Κορεατικού Ginseng και γνωστός παγκοσμίως ως “Mr. Ginseng”. Ο Dr. Rueckert είναι ο εμπνευστής της σύνθεσης του IMMUVIT ®. Έχει ασχοληθεί για δεκαετίες με την έρευνα σχετικά με την ενέργεια του ανθρώπινου οργανισμού και τον μεταβολισμό. Θεωρείται ο πρωτοπόρος στην έρευνα των ευεργετικών ενεργειακών αποτελεσμάτων του Κορεατικού και του Σιβηριανού Ginseng στον ανθρώπινο οργανισμό και έχει αναπτύξει και τελειοποιήσει τη μέθοδο συγκέντρωσης και τιτλοδότησης (standardization) των εκχυλισμάτων που χρησιμοποιούνται στην σύνθεση του IMMUVIT®.

Η τιτλοδότηση είναι η διαδικασία με την οποία προσδιορίζονται οι δραστικές ουσίες και διασφαλίζεται ότι το εκχύλισμα περιλαμβάνει ακριβώς την ίδια ποσότητα φαρμακολογικά δραστικών ουσιών.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται και η σταθερή δράση του τελικού προϊόντος. Οι επιστημονικές μελέτες του Dr. Rueckert είχαν ως αποτέλεσμα τη σύνθεση του τιτλοδοτημένου (standardized) Κορεατικού Ginseng που χρησιμοποιείται στο Immuvit, ώστε να περιέχει την ιδανική ποσότητα σε τζινσενοσίδες (ginsenosides). Οι τζινσενοσίδες είναι οι βασικές δραστικές ουσίες του Ginseng που συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και της νοητικής λειτουργίας.

Διεθνή Συμπόσια Ginseng σε Κορέα, Σιγκαπούρη, Φιλιππίνες, Κίνα και Μπαχάμες έχουν επιβραβεύσει πέντε φορές τον Dr. Rueckert για την έρευνα και την ηγετική του θέση στο χώρο των εκχυλισμάτων του Κορεατικού Ginseng. Η μεγάλη αυτή επιτυχία επισφραγίστηκε με τη δημιουργία του IMMUVIT®.