Τι περιέχει το IMMUVIT®

To IMMUVIT® είναι η πιο πλήρης και εξελιγμένη σύνθεση πολυβιταμινούχου προϊόντος. Είναι το συμπλήρωμα διατροφής με την αυθεντική ελβετική φόρμουλα που συμπεριλαμβάνει το άριστης ποιότητας και καθαρότητας τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Κορεατικού Ginseng.

Εδώ και 5000 χρόνια, το Κορεατικό Ginseng χρησιμοποιείται από πολλούς λαούς και ιδιαίτερα τους Ασιάτες και τους Ρώσους προκειμένου να τονώσουν τον οργανισμό τους και να αποκτήσουν μεγαλύτερο σθένος και καθαρότερο μυαλό.

Επιπλέον, οι πολυβιταμίνες IMMUVIT® περιέχουν το συνένζυμο Q10, ένα φυσικό συστατικό απαραίτητο για τη ζωή και την υγεία κάθε κυττάρου. Έτσι, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη βελτίωση της ζωτικότητας και της σωματικής και νοητικής εγρήγορσης.

Επίσης οι πολυβιταμίνες IMMUVIT® περιέχουν όλα τα απαραίτητα αντιοξειδωτικά, τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία στις βέλτιστες συγκεντρώσεις που λειτουργούν συνεργικά με το Ginseng και το συνένζυμο Q10 για σωστή απορρόφηση από τον οργανισμό. Ανάμεσά τους είναι το Β-καροτένιο, οι Βιταμίνες Ε και C, το Σελήνιο, ο Χαλκός, το Μαγγάνιο και ο Ψευδάργυρος που συμβάλλουν στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών στο σώμα.

Οι πολυβιταμίνες IMMUVIT® είναι η απόλυτη πηγή ενέργειας και τόνωσης!

 
IMMUVIT Πολυβιταμίνες - Αυθεντική Ελβετική Φόρμουλα