Δημοσιεύματα


Άρθρο του newsbomb.gr - Συμπληρώματα διατροφής και ginseng

Όλη η αλήθεια που πρέπει να γνωρίζεις για τη ρίζα που ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Την περίοδο που διανύουμε, πολλοί από εμάς αναζητούμε επιλογές που μπορούν να μας βοηθήσουν να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας και να τονώσουμε το ανοσοποιητικό μας.
Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι όσο και αν φροντίζουμε να ακολουθούμε μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μπορούμε να λάβουμε τις επαρκείς ποσότητες βιταμινών, αντιοξειδωτικών και όλων των συστατικών που έχει ανάγκη ο οργανισμός μας για να έχει ενέργεια και να προστατευτεί καλύτερα από τις ιώσεις και τα κρυολογήματα.


Άρθρο του jenny.gr - Πώς θα κάνετε τον οργανισμό σας πιο δυνατό με μια κίνηση

Η περίοδος έξαρσης της γρίπης και των λοιπών ιώσεων είναι ακόμα εδώ. Πολλές ομάδες του πληθυσμού νοσούν και ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό αντιμετωπίζει με όχι και τόσο ψύχραιμο τρόπο την κατάσταση. Όμως η ανησυχία για την υγεία σας δεν πρέπει να σας αδρανοποιήσει, αλλά να σας αφυπνίσει ώστε να κάνετε περισσότερα για εσάς και να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να γίνει πιο δυνατός. Να οχυρωθεί απέναντι σε όλους τους μικροοργανισμούς, τόσο στα βακτήρια όσο και στους ιούς.
 


Άρθρο του queen.gr - Τηλεργασία: Πώς θα συνεχίσεις να παραμένεις δραστήρια και γεμάτη ενέργεια

Μέχρι πριν από μερικές ημέρες δεν μπορούσες να φανταστείς ότι θα εργαζόσουν από το σπίτι και κυρίως, πως θα έπρεπε να περνάς ολόκληρη την ημέρα σου -ή το περισσότερο μέρος της- εντός σπιτιού.
Όσο παράξενα και αν σου φαίνονται όμως όσα βιώνεις, γνωρίζεις καλά πως την περίοδο που διανύουμε είναι σημαντικό να μείνεις στο σπίτι, προκειμένου να προστατεύσεις τον εαυτό σου, τα αγαπημένα σου πρόσωπα και φυσικά, κάθε συνάνθρωπό σου.
Πώς όμως θα καταφέρεις να παραμείνεις δραστήρια, αποδοτική και κυρίως συγκεντρωμένη όταν εργάζεσαι από το σπίτι;


Άρθρο του cnn.gr - Συμπληρώματα διατροφής: Πώς μπορούν να ενισχύσουν μακροπρόθεσμα τον οργανισμό μας

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα τελευταία χρόνια, το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού για τα συμπληρώματα διατροφής είναι ιδιαίτερα μεγάλο.
Μέχρι προσφάτως, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας, η συχνή και έντονη κόπωση, το στρες, οι αυξημένες διατροφικές ανάγκες και οι ομολογουμένως αρνητικές επιδράσεις της «γρήγορης» διατροφής στον οργανισμό, μας ωθούσαν στην αναζήτηση συμπληρωματικών επιλογών με στόχο την τόνωση της αντοχής και της ενέργειάς μας.
 


Άρθρο του reader.gr - 5 λόγοι για να βάλεις τα συμπληρώματα διατροφής στην καθημερινότητά σου

Την περίοδο που διανύουμε χρειάζεται να θωρακίσουμε την άμυνα του οργανισμού μας με κάθε δυνατό τρόπο.
Μπορεί οι ρυθμοί της καθημερινότητας να έχουν πάρει άλλη τροπή τις τελευταίες μέρες, αλλά το καθημερινό στρες και το γεγονός πως καιροφυλακτούν κίνδυνοι, όπως ο κορονοϊός που μαστίζει αυτή την περίοδο τον πλανήτη, δε μας αφήνουν περιθώρια για να αμελούμε την προστασία του οργανισμού μας.


Άρθρο του sport24.gr - Πέντε ασκήσεις γυμναστικής που μπορείς εύκολα να κάνεις στο σπίτι

Ο fitness editor, Βαγγέλης Πολυμερόπουλος, γίνεται ο προσωπικός coach σου και παρουσιάζει πέντε ασκήσεις γυμναστικής που μπορείς να κάνεις στο σπίτι.
Μπορεί οι μέρες της καραντίνας να ήταν μέχρι τώρα δύσκολες για όλους, αλλά σίγουρα ο καθένας έχει αναζητήσει τρόπους για να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα. Μέσα από τις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες, στόχος είναι να αρπάξουμε και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Έχουμε επιτέλους απολαύσει και κάποια πράγματα, τα οποία είχαμε παραμελήσει εξαιτίας του εξωφρενικού ρυθμού της καθημερινότητας.
 


Άρθρο του sport24.gr - Το ιδανικό πρόγραμμα γυμναστικής για να "ιδρώσεις τη φανέλα"

Ο fitness editor, Βαγγέλης Πολυμερόπουλος, παρουσιάζει το επόμενο πρόγραμμα γυμναστικής με το οποίο θα ανεβάσεις τους παλμούς σου και θα βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση.
Το σημερινό πρόγραμμα που θα σου παρουσιάσουμε είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να ιδρώσεις την φανέλα. Το περπάτημα ήταν μια λύση τις προηγούμενες μέρες του εγκλεισμού, τώρα πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς και εμείς σου δίνουμε την εναλλακτική λύση με αερόβια προπόνηση στο παρακάτω πρόγραμμα.


Άρθρο του sport24.gr - Βγες από το σπίτι, κάνε μια βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς σου και γυμνάσου

Ο fitness editor, Βαγγέλης Πολυμερόπουλος, πιστός στο ραντεβού μας και αυτή την εβδομάδα, σου δείχνει τις επόμενες πέντε ασκήσεις για ένα δυνατό workout στη φύση που θα 'γυμνάσει' όλο το σώμα και θα σε γεμίσει ενέργεια.
Στην Ελλάδα είμαστε τυχεροί γιατί σε όποια πόλη κι αν μένουμε, έχουμε πολλές ευκαιρίες να γυμναστούμε σε εξωτερικούς χώρους. Με την χαλάρωση των μέτρων και πάντα με γνώμονα την αυτοπροστασία μας, θα εντάξουμε στην αθλητική μας ρουτίνα και ένα υπαίθριο πρόγραμμα: ένα δυνατό workout στη φύση σε περιμένει πιο κάτω.