Home Clever Woo Templates herbs-propolis-spray

herbs-propolis-spray

herbs-propolis-spray

immuvit-branded-underline

30ml (110 ψεκασμοί)

Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ: 109128/19-9-2024
Loading...

Herbs & Propolis Spray

immuvit-branded-underline

30ml (110 ψεκασμοί)

– Ερεθισμένος λαιμός
– Κρυολόγημα
– Λειτουργία αναπνευστικού

Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ: 109128/19-9-2024

Loading…

Το IMMUVIT HERBS & PROPOLIS SPRAY είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει εκχύλισμα Αλθαίας με καταπραϋντική δράση για το λαιμό, αιθέρια έλαια ευκαλύπτου και θυμαριού που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος, και εκχυλίσματα πρόπολης και κισσού.

Συστατικά:

ΚΙΣΣΟΣ

Ο κισσός χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως αποσυμφορητικό και αποχρεμπτικό του αναπνευστικού συστήματος. Διαλύει την βλέννα και τα φλέγματα και απελευθερώνει την αναπνευστική οδό. Εμποδίζει την ανάπτυξη των παθογόνων μικροοργανισμών και των βακτηρίων, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και επιταχύνει την ανάρρωση

•Ιδανικό για την αντιμετώπιση του επίμονου πονόλαιμου.

•Προστατεύει το ανώτερο αναπνευστικό.

•Προφυλάσσει από την ξηρότητα του φάρυγγα, σε περίπτωση κρυολογήματος.

•Συνδράμει στη μείωση του ενοχλητικού βήχα.

•Ρευστοποιεί τις βλεννογόνες εκκρίσεις.

•Έχει ισχυρή αποχρεμπτική δράση.

ΑΛΘΑΙΑ

Το όνομά της προέρχεται από την ελληνική λέξη άλθω που σημαίνει «θεραπεύω» και είναι ατοξική (ίσως το μόνο βότανο χωρίς παρενέργειες).

•Διαθέτει αντιβηχικές, μαλακτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

•Συμβάλλει στην απόχρεμψη.

• Ανακουφίζει ή θεραπεύει διαταραχές των βρόγχων, όπως βρογχίτιδακαι ερεθιστικό βήχα

ΘΥΜΑΡΙ

Στη φαρμακολογία το θυμάρι είναι γνωστό ως το φυτό με τις περισσότερες θεραπευτικές ιδιότητες. 

Το αιθέριο έλαιο του θυμαριού έχει σημαντικές αντιμικροβιακέςιδιότητες. Τα δύο βασικά συστατικά που περιέχει η “θυμόλη« και η “καρβακρόλη” τού προσδίδουν ιδιαίτερες αντιβακτηριακές, αντιμυκητιασικές και αντισηπτικές ιδιότητες. 

Οι αντιμικροβιακές ιδιότητες του θυμαριού φαίνεται πως μπορεί να είναι χρήσιμες στην περίπτωση λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος. 

•Χρησιμοποιείται κατά του πονόλαιμου και του έντονου βήχα.

•Βοηθά στις λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού όπως λαρυγγίτιδα, φαρυγγίτιδα και αμυγδαλίτιδα

•Είναι ένα εξαιρετικό αποχρεμπτικό, που συμβάλει στη διάσπαση της βλέννας, καθαρίζοντας έτσι τους αεραγωγούς και μειώνοντας τους περιττούς σπασμούς.

ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ

Ο Ευκάλυπτος είναι γνωστός για τις ευεργετικές του ιδιότητες στο αναπνευστικό σύστημα. Το αιθέριο έλαιο του ευκαλύπτου έχει αντιμικροβιακές και αντισηπτικές ικανότητες. Ο ευκάλυπτος χρησιμοποιείται επίσης για την αντιμετώπιση ασθενειών όπως είναι η βρογχίτιδα, το άσθμα, η γρίπη, το κρυολόγημα και η ρινική συμφόρηση. 

•Διευκολύνει και απελευθερώνει την αναπνοή και δίνει την αίσθηση της δροσιάς. 

•Προστατεύει από ιούς και ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα δρώντας ως τονωτικό. 

ΠΡΟΠΟΛΗ

Η πρόπολη είναι μια ρητινώδης ουσία που παράγεται από τις μέλισσες, που τη χρησιμοποιούν για να σφραγίσουν και να προστατεύσουν τις κυψέλες τους. 

Αυτή η «κόλλα» είναι ζωτικής σημασίας για τη δομική ακεραιότητα της κυψέλης και παίζει καθοριστικό ρόλο στην προστασία της αποικίας από βακτήρια, ιούς και μύκητες.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, η πρόπολη είναι γνωστή για τις ευεργετικές της ικανότητες. Είναι γεμάτη με βιοενεργές ενώσεις, που την  καθιστούν ισχυρό φυσικό φάρμακο.

Η πρόπολη έχει ισχυρές αντιβακτηριδιακές, αντιιικές και αντιμυκητιακέςιδιότητες, καθιστώντας την αποτελεσματική στην καταπολέμησημολύνσεων. Μπορεί να συμβάλει στην προστασία από κοινά βακτήρια καιιούς που προκαλούν πονόλαιμο, φλεγμονές και μολύνσεις τουαναπνευστικού.

Βοηθά στη μείωση της φλεγμονής χάρη στις πολυφαινόλες που περιέχει.Αυτή η δράση είναι σημαντική για τη μείωση του πόνου και τηςδυσφορίας σε καταστάσεις όπως ο πονόλαιμος και οι φλεγμονές τωνβλεννογόνων.

Η πρόπολη είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά τα οποία προστατεύουν τα κύτταρα από την οξειδωτική βλάβη που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες. Αυτό συμβάλλει στην ενίσχυση της συνολικής υγείας και της αντοχής τουοργανισμού.

Έχει αποδειχθεί ότι η πρόπολη επιταχύνει την επούλωση τραυμάτων καιεγκαυμάτων, χάρη στην ικανότητά της να προάγει την παραγωγήκολλαγόνου και την αναγέννηση των ιστών. Αυτό την καθιστά ιδανική για την ανακούφιση του ερεθισμού του λαιμού και των μικροτραυματισμώντων βλεννογόνων.

Η πρόπολη διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθώντας τονοργανισμό να ανταποκρίνεται πιο αποτελεσματικά σε μολύνσεις καιλοιμώξεις. Αυτό συμβάλλει στην προληπτική προστασία από ασθένειεςκαι στην ταχύτερη ανάρρωση.

Συνιστώμενη για Ημερήσια κατανάλωση Δόση: Ενήλικες: 2 ψεκασμοί 2-3 φορές την ημέρα

Να μη γίνεται υπέρβαση της Συνιστώμενης Ημερήσιας Δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Δεν περιέχει λακτόζη.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Κυκλοφορεί σε φιάλη των 30ml.

Σχετικά προϊόντα

Related Post